14.6.07

"Tretí" ročník cesty z Infóra Praha - Bratislava - Nitra

Prvýkrát publikované: Máj 27th, 2007 sskba-->

Tento rok sa znova uskutočnil ďalší úspešný ročník - nervy upevňujúci - spiatočnej cesty z Infóra, ktoré sa konalo v Prahe. Možno bolo tých ročníkov viac, ale podľa informácií, ktoré sa dostali až ku mne to bol len tretí ročník, zatiaľ čo Infórum už oslávilo trináste výročie.

Z Prahy sme vyrazili načas o 12:00, avšak medzi 88-89 kilometri nastali komplikácie a boli sme radi, že sme sa na zadných sedadlách neudusili… vystúpili sme na odpočívke, na ktorej začal vodič autosu doslova rozoberať “lego”, v ktorom sme sa viezli - škoda, že nemám foto aj z interiéru :-)

Ďalší autobus, ktorý šiel z Prahy, nás vyzdvihol asi o tri hodinky, a z neho sme mali prestúpiť veľmi bezpečne a to pod viaduktom, čo sa však neudialo, keďže slovenský autobus na nás nečakal na správnom mieste, dokonca ani na nesprávnom. Vykúpili sme úspešne obchodík na benzínovej stanici a po dlhšom čakaní nastúpili na tretí bus. Vodiča to však nerozhádzalo, že ide neskoro, ešte išiel vysypať smeti. Našťastie sme však úspešne prekročili slovenské hranice, ale či každý stihol svoj následný spoj až domov, tak to je otázka :-) Dúfam, že áno…